Aankomen en afvallen

Aankomen

Vaak wordt er alleen gekeken naar afvallen, maar aankomen op een gezonde manier is ook belangrijk. Gewicht aankomen kan belangrijk zijn als u ondergewicht heeft, een chronische ziekte heeft, of als u in de sport wilt groeien.

Afvallen

Heeft u alles geprobeerd en niks lukt met afvallen? Waarschijnlijk kan ik u dan helpen.

Verdwaal niet in al die diëten die regelmatig als ware hypes opduiken! Liever een nieuwe leefstijl dan weer een nieuw dieet zoals eiwit dieet, appel dieet, Atkinson dieet en ga zo maar door. Vaak is dit niet vol te houden of zit u na een tijdje weer op uw oude gewicht. Ga geen dieet volgen maar pas uw voeding aan, en leer wat nou echt goed voor u is.

 

Obesitas

Veel kilo´s afvallen terwijl u al vermoeid bent. U bent energieloos en u heeft geen idee waar u moet beginnen? Neemt u ook medicijnen tegen gewrichtspijn of andere klachten? Laat u hierin professioneel begeleiden.

Aanpak en begeleiding

U wordt begeleid in uw voedingskeuze. We gaan voor een groot deel veganistisch en glutenvrij eten. Later in het behandelplan is er meer ruimte voor het aanvullen van het voedingspatroon met verantwoorde dierlijke producten. Voeding en supplementen zijn hierop gericht:

op een gezonde manier aankomen of afvallen;

meer energie krijgen;

een betere conditie  krijgen;

en een sterker lichaam te krijgen.

Wanneer het uw doel is om te stoppen of te minderen met uw medicatie moet u dit in overleg doen met uw huisarts of specialist.

U krijgt lifestyle en beweging adviezen om het lichaam te versterken en meer rust te creëren in het lichaam.