ENERGETISCHE
METING

Heb je al een tijd last van vage klachten? Of juist hele specifieke? Heb je weinig energie of voel je je futloos, slaap je slecht of heb je snel last van je darmen? Maar denk ook aan moeite met afvallen of juist aankomen. Of wil je simpelweg wegen hoe het ervoor staat met je lichaam? Dan geeft een energetische meting inzicht. 

JustJordy Logo Header / Onderzoek / Ontlastingsonderzoek / Verkoudheid / Orthomoleculair therapeut / Buikpijn

Punten waarop o.a. getest kan worden:

Inzicht dankzij een energetische meting

Hoe werkt het?

De Quantum Resonance Magnetic Analyzer meet het magnetische veld van de menselijke cellen op basis van bioresonantie en radionika. Een geavanceerde softwaretoepassing analyseert het resultaat. Voor elke parameter worden de normwaarden gegeven en de afwijking daarvan, grafisch en in cijfers. Binnen enkele minuten geeft deze test inzicht in de tekortkomingen van de absorptiecapaciteit van het lichaam.

De Quantum Analyser moet gezien worden als handig hulpmiddel, wat een globaal energetisch beeld geeft van het menselijk lichaam.  De uitslagen bieden samen met de gegevens van het intake-gesprek een basis  voor verder onderzoek en behandeling.

De uitslag van de test geeft inzicht in verschillende aspecten van je lijf. Vervolgens interpreteer ik de uitslag naar een advies. 

Heb je vragen?

Wil je meer informatie over een energetische meting of wil je een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aanvragen? Neem gerust contact op.