JustJordy ondersteunt je bij:

JustJordy
ondersteunt je bij:

Wat moet je eten bij diarree en buikkrampen? Wat kun je doen tegen winderigheid? Lees meer over deze onderwerpen en andere maag- en darmklachten.

Wat te doen bij vermoeidheid, als je minder energie hebt of last hebt van slaapproblemen door stress? Ik vertel je er alles over.

Je bent om de zoveel tijd ziek, grieperig en/of erg gevoelig voor infecties. Hoe verhoog je dan je weerstand? En wat is nou eigenlijk je immuunsysteem?

Huidproblemen wijzen vaak op een verstoring in je darmen. Welke voeding moet je vermijden bij psoriasis? Wat te doen bij jeuk en eczeem? En hoe voorkom je acne?

Ben je depressief, minder vruchtbaar of heb je last van overgangsklachten? Dit kun je doen om je hormonen weer in balans te krijgen.

Er zijn diverse oorzaken die ten grondslag kunnen liggen aan hart- en vaatziekten. Wat zijn hart- en vaatziekten nou eigenlijk en wat kun je het beste eten?

Waarom lukt afvallen niet? Is dat de vraag die jij jezelf al geruime tijd stelt? Er is dan sprake van meerdere problemen die het afvallen verstoren.