Opleidingen & cursussen

de weg naar orthomoleculair therapeut

Ik heb vele opleidingen en cursussen gevolgd. In 2012 tot 2016 heb ik de vierjarige HBO-opleiding gevolgd als tweedegraads leerkracht biologie op de Hogeschool van Amsterdam. Hier heb ik veel geleerd over de werking van het menselijk lichaam. Van het moleculaire niveau tot de verschillende organenstelsels tot de mens als geheel. Deze opleiding heeft me veel inzicht en kennis bijgebracht. Als docent heb ik geleerd om ingewikkelde zaken op een simpele manier uit te leggen. Zo kan ik mensen alles leren over een gezondere leefstijl. 

Vanaf 2017 ben ik begonnen met de opleidingen en cursussen voor orthomoleculair therapeut. Zie hieronder welke ik heb afgerond.

Mijn visie is: Jou helpen door je te leren hoe jouw lichaam in elkaar zit en hoe je zelf op een gezonde manier kunt leven. Dat is de reden dat ik mijn eigen bedrijf ben gestart.