Over Jordy

Herkent u dit?

U wilt gezonder leven maar weet niet waar en hoe u moet beginnen? Heeft u last van kwaaltjes zoals vermoeidheid, slecht slapen, darmproblemen, weinig concentratie en weet u niet hoe u hier vanaf komt? Wilt u niet meer diëten maar liever een gezondere leefstijl aanleren? Wilt u op een prettige wijze worden begeleid, met oog voor wie u bent?

Pak de oorzaak aan

Veel mensen hebben deze en veel meer vragen maar weten niet goed hoe ze dit kunnen oplossen. Wilt u weten waarom u pilletjes en zalfjes van de huisarts krijgt? Wat de oorzaak van uw klachten zijn? Dan bent u bij mij aan het goede adres! Samen gaan wij op zoek naar de oorzaak van de symptomen. 

Wie ben ik en hoe werk ik?

Mijn naam is Jordy Nolten. Ik ben eigenaar van JustJordy. Ik help mensen met hun klachten vanuit een orthomoleculaire ondersteuning, zodat de oorzaak van de klachten wordt aangepakt. Ik help u om het uiteindelijk zelf te kunnen: om uw leven beter in de hand te hebben, met nadruk op uw gezondheid. Naast het behandelen van de klachten leer ik u alles wat u weten moet over voeding en welke voedingsstijl bij u past. Iedereen is uniek en heeft zijn of haar eigen voedingsstijl. Samen kijken wij wat bij u hoort, in uw eigen tempo, met mijn begeleiding op maat.

Mijn visie en kijk op voeding

‘Laat voeding uw medicijn zijn’. Deze uitspraak van Hippocrates kan in mijn ogen beter worden toegepast. Aan de ene kant is er steeds meer kennis beschikbaar over voeding en leefstijl, en tegelijkertijd is er ontzettend veel onduidelijkheid over wat nu het beste uitpakt voor een individu. Door de bomen ziet menigeen het bos niet meer. De ene dag is een ei goed voor u, de volgende dag is het weer verboden. Hoe zit het nou echt in elkaar? Ik leg u uit wat de basis is. Ik leer u om niet afhankelijk te zijn van allerlei diëten en andere hypes. Om kennis op te doen over gezonde en toch laaggeprijsde producten die u gewoon uit de supermarkt, bio-winkel of markt kunt halen. Ik leer u te begrijpen waarom iets goed voor u is en wat niet. Door deze informatie krijgt u kennis en keuzes zodat u zelf een langdurig gezonde leefstijl kunt ontwikkelen. Ik zorg ervoor dat uw nieuwe, gezonde leefstijl net zo gewoon en alledaags wordt als de leefstijl die u wilt veranderen en waar u onbewust al jaren mee zit en wilt veranderen.

Ik ben zelf ervaringsdeskundige

Van jongs af aan keek ik altijd al op de etiketten van verpakkingen om te kijken waar het van gemaakt was. Vanaf mijn zestiende nam ik amper meer frisdrank en snoep. Alleen in het weekend at ik chips. Daarnaast at ik nog wel veel standaard producten zoals brood, aardappelen, zuivel en vlees. Vanaf mijn 21e at ik amper meer brood, pasta, aardappelen, rijst en zuivelproducten. En vanaf mijn 23e eet ik voor 95% veganistisch en glutenarm. Ik heb veel meer energie, geen darmklachten, goede stoelgang en een betere nachtrust. Eerst dacht ik dat de klachten bij mij hoorden en dat ik er nooit vanaf zou kunnen komen – totdat ze weggingen door de verandering in voedingspatroon. Die gezonde leefstijl heb ik dus zelf aangeleerd. Ook ik ben ervaringsdeskundige.