Vergoeding

Vergoedingen van bloed- en ontlasting onderzoeken

Bloed/ontlastingsonderzoeken die niet door een huisarts of medisch specialist worden aangevraagd worden niet vergoed uit uw basis- of aanvullende verzekering. Voordat ik een behandelplan ga opstellen laat ik namens u een laboratoriumtest (het bloed- en/of ontlastingsonderzoek) uitvoeren die niet wordt vergoed en die voor uw eigen rekening is. Hierdoor heb ik een beter startpunt voor de behandeling wat uiteindelijk tijd en geld kan besparen voor u.

Er zijn twee uitzonderingen van die wel deels bloed- en ontlasting onderzoeken vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Dit zijn de verzekeraars ONVZ en VVAA.

Vergoeding behandelingen

Consulten, het orthomoleculaire voeding- en behandelplan en de interpretatie kosten van het laboratoriumonderzoek kunnen voor een deel vergoed worden als u aanvullend bent verzekerd. U kunt dit zelf vooraf nakijken. Zie de eerdere link die bovenaan staat van de MBOG.

Vergoeding supplementen

Supplementen die worden voorgeschreven worden niet vergoed door de verzekering, ook niet wanneer u aanvullend verzekerd bent. De supplementen zijn dus voor uw eigen rekening.