JUSTJORDY

LINK IN BIO

Instagram - Link in Bio

alles over orthomoleculaire therapie

Deze link in bio pagina verbindt het Instagram account van JustJordy met de website. Je vindt hier alle Instagram posts waar een groter verhaal achter zit. Ben je benieuwd naar het verhaal? Klik op de post die je aandacht trok en lees verder. Wil je meer informatie over bijvoorbeeld de aanpak van een Orthomoleculair Therapeut? Klik dan hieronder.

JustJordy Over Jordy / Link in bio

Over orthomoleculair therapeut Jordy​

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe wanhopig je kunt worden als je klachten maar niet weggaan. Toen ik 16 jaar oud was, had ik al last van darmproblemen, buikklachten, bloed bij mijn ontlasting en ik sliep erg slecht. Artsen konden de oorzaak maar niet vinden en ik was bang dat de klachten gewoon bij me hoorden en nooit meer weg zouden gaan…

JustJordy Logo Header / Onderzoek / Ontlastingsonderzoek / Verkoudheid / Orthomoleculair therapeut / Buikpijn

Wil je meer weten over wat ik doe?

verschillende soorten onderzoek

Als Orthomoleculair Therapeut kan ik verschillende onderzoeken uitvoeren die inzicht geven in je gezondheid. Heb je last van klachten, maar komt er niets boven water bij de huisarts? Dan kan orthomoleculaire therapie inzicht geven. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. De oorzaak van je klachten kan vaak achterhaald worden door middel van een bloedonderzoek, ontlastingsonderzoek of energetische meting. Klik hieronder voor meer uitleg over deze onderzoeken.