Gratis Live Webinar: Hoe ondersteun ik mijn immuunsysteem tijdens corona?

Corona houdt ons al het hele jaar in de greep. Nog nooit is er zoveel aandacht besteed aan een virus. Maar hoe werkt een virus in het lichaam? Hoe herkent ons lichaam een virus? Wij hebben een immuunsysteem die ons beschermt tegen indringers. Hoe werkt dat? En nog belangrijker, hoe ondersteun ik mijn immuunsysteem. Leer meer over uw immuunsysteem tijdens deze gratis live Webinar.

Stel uw vragen tijdens dit Webinar. Leer leuke weetjes. Word actief bij de Webinar betrokken en leer wat u zelf kunt doe.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • De werking van ons immuunsysteem.

  • Waardoor staat ons immuunsysteem onder druk?

  • Wat voor gevolgen heeft COVID-19 in ons lichaam?

  • Het belang van (onbewerkte) voedsel voor een gezond immuunsysteem.

  • Wat kan ik zelf doen om mijn immuunsysteem te ondersteunen?

     

Datum: dinsdag 15 december 19:30-20:30

Datum: donderdag 17 december 19:30-20:30